Programok

Pusztaolimpia: 

Vidám, játékos vetélkedők mindenki szórakoztatására és örömére. A játékosok 10 fős csapatokban mérik össze ügyességüket és tudásukat. Versenyszámok: Üvegleverés ostorral, Patkódobálás, Talicskatolás, Zsákban futás, Szörpivó verseny, Csizmadobás, Kötélhúzás. Játékidő: kb. 1 óra. A program ára: 560.- Ft./fő, vagy minimum 20.000.- Ft.

Pogácsasütés búbos-kemencében:

A gazdasszony irányításával és segítségével a résztvevők a Tamás Tanya által biztosított alapanyagokból (liszt, só, élesztő, stb.) saját maguk gyúrják, formázzák és szaggatják ki a pogácsákat majd sütik ki azokat a búbos-kemencében. A program ára: 560.- Ft./fő, vagy minimum 20.000.- Ft.

Tanyasi élet tudósa: 

Múzeumpedagógiai előadás és játékos műveltségi vetélkedő. A gazdasszony visszaemlékezik a régi múltra és bemutatja a tanyavilág mindennapjai során a házban, a konyhában, az udvarban és a ház körül használt edényeket, eszközöket, szerszámokat.Ezután a gyerekek játékos vetélkedő formájában megküzdenek a „Tanyasi élt tudósa” megtisztelő címért. A program ára: 560.- Ft./fő, vagy minimum 20.000.- Ft.

Éjszakai bátorságpróba:

A Tamás Tanyát körülölelő erdőkben a résztvevők a tanyagondnok vezetésével megfigyelhetik a vadon élő állatokat: őzeket, rókákat, nyulakat, fácánokat, apróbb rágcsálókat az éjszaka sötétjében, a zseblámpák halvány fényénél elfoglalt leshelyekről, vagy útvonalakon végigsétálva. A program ára: 560.- Ft./fő, vagy minimum 20.000.- Ft.

Tábortűz:

A Tamás Tanya tűzrakó helyén, folyamatos felügyelet mellett gyújtott tábortűz melegénél és fényeinél a résztvevők beszélgethetnek, énekelhetnek, vidám játékokat játszhatnak. A tábortűz lángmagassága maximum 2 méter. A program ára: 5.000.- Ft., a létszámtól függetlenül

Szalonnasütés:

Szalonnasütés grillasztalon, a nyersanyagokat -szalonna, hagyma, virsli, kenyér – és a grillezéshez használt faszenet a Tamás Tanya biztosítja. A program ára:  grillezés 1.000.- Ft./fő. (vagy kérhető egy vacsora helyett is, térítésmentesen)

Lézerharc:

egy forradalmian új csapatjáték, mely fejleszti a stratégiai gondolkodást, a vezetői készségeket, a csapatmunkát és nem utolsó sorban rendkívül jó szórakozási lehetőség, élmény dús környezetben. Egyszerre 10 harcos harcol, akik akár negyedóránként is válthatják egymást. Minimum 2 óra hosszára lehet megrendelni, a játékosok számától függetlenül  A kétórás játék ára: 50.000.- Ft, minden további óra 10.000.- Ft.

Lovas kocsikázás:

A Tamás Tanyát körülvevő területeken és dűlőutakon a résztvevők 10 személyes lovas kocsival kirándulást tesznek. A kocsistól kérhető, hogy negyedórás, félórás, vagy egyórás időtartamú retro kocsikázásra vigye a résztvevőket az Alföld tanyasi, poros útjain. Így, időtartamtól függően egy órában többször tíz fő is tud kocsikázni. Minimum 2 órahosszra lehet kérni. A program ára óránként 15.000.- Ft.

 

ÚJ PROGRAM – Arcfestés: