Svédasztalos Szenzációs lakodalmi menü
korlátlan ételfogyasztással büféasztalon
4990.-Ft/Fő (büféasztalon)

 


Levesek:
Tárkonyos tanyasi jérce raguleves
Újházi tyúkhúsleves

Pörköltek:

Sertéspörkölt pásztortarhonyával

Jércepörkölt nokedlivel, házi vegyes savanyúsággal

Sajt kavalkád friss gyümölccsel

Sörrel locsolt ropogós sertés csülök, hagymás tört burgonyával

Pulykamell érmék fahéjas szilvamártással, kenyérfasírttal

Hagymás rostélyos

Roston halfilé

Roston sertésszelet zöld fűszeres csirkemájas gombás raguval

Csirkemell szegfűszeges párolt almával, vegyes gyümölccsel

Éjféli menü:

Toros káposzta (füstölt-pácolt csülök levével felöntött  disznótoros káposzta, miben sertés oldalas, sertéscsülök,  köröm, bőrös sertés java fő)

 

Hagyományos lakodalmi menü
5550.-Ft/Fő (büféasztalon)
5990.-Ft/Fő (felszolgálva)

:

 

Leves:
Újházi tyúkhúsleves, sok zöldséggel, házi lúdgégével

Pörkölt:

Jércepörkölt (csak comb) sertéspörkölt, galuska, pásztortarhonya, sós burgonya

Vegyes tál:

Pácolt-füstölt csülök, ropogósra sütve, Gordon szelet (sajttal, sonkával, póréhagyma töltelékkel rántott csirkemell); Csemői töltött tekercs (tojásos, gombás, kakukkfüves töltött rántott tekercs); Fokhagymával tűzdelt pulykacomb, Rántott sajt; Rántott gomba, Rizi bizi, petrezselymes burgonya

Saláták:
Vegyes saláta (négyszemélyes tálon téli saláták a pörköltekhez, csalamádé, kovászos uborka, ecetes paprika, idénysaláták a sültekhez: paradicsom, uborka)

Éjfélkor:
Toros káposzta (füstölt-pácolt csülök levével felöntött disznótoros káposzta, miben sertés oldalas, sertéscsülök, köröm, bőrös sertés java fő)

Ebben a menüben, ha a pörkölteket marhapörköltre cseréljük, az ár 500.- Ft-tal nő.

 

Régimódi lakodalmi menü
6950.-Ft/Fő (büféasztalon)
6490.-Ft/Fő (felszolgálva)

:

Leves:

50%Tárkonyos becsinált leves (citromos, mustáros becsinált leves, házi, kézzel pödört lúdgégével)

50% Tanyasi húsleves gazdagon (kockára vágott vegyes hús, sok zöldség, kézzel-pödört lúdgége)

Pörkölt:

Marhapörkölt (friss marhalábszárból készült ínyencség), sósburgonya, csirkepörkölt galuska

Vegyes tál:

Töltött pulyka magyaros töltelékkel (paprika, paradicsom, hagyma, tojás, fűszerek)Pácolt-füstölt csülök, ropogósra sütve,Csemői töltött tekercs (tojásos, gombás, kakukkfüves töltött rántott tekercs); Fokhagymával tűzdelt pulykacomb, Rántott sajt; Rántott gomba, Rizi-bizi, Petrezselymes burgonya

Saláták:

Vegyes saláta (négyszemélyes tálon téli saláták a pörköltekhez, csalamádé, kovászos uborka, ecetes paprika, idénysaláták a sültekhez: paradicsom, uborka)

Éjfélkor:50% Sült csirke 50% Toros káposzta (füstölt-pácolt csülök levével felöntött disznótoros káposzta, amiben sertés oldalas, sertéscsülök, köröm, bőrös sertés java fő) ,

Ebben a menüben, ha a pörkölteket marhapörköltre cseréljük, az ár 500.- Ft-tal nő.

 

Kemencés lakodalmi menü
6950.-Ft/Fő (büféasztalon)
6490.-Ft/Fő (felszolgálva)

:

Leves:

50% Üstben főtt Újházi tyúkhúsleves, idényzöldséggel, házi lúdgégével

50% Üstben főtt tanyasi húsleves gazdagon.

Vegyes tepsi:

Nagymama piros tepsijében együtt-sütött finomságok): Kemencében sült ropogós csülök, Pulykacomb fokhagymával, füstölt szalonnával tűzdelve, ujjnyi vastagra vágott tarja spékelve, jércecomb egészben sütve, sültalma, héjában sült krumpli, sült zöldség

Éjfélkor:

50%Sertéspecsenye hagymás törtburgonyával, almás lila káposztával

50% Toros káposzta (füstölt-pácolt csülök levével felöntött disznótoros káposzta, miben sertés oldalas, sertéscsülök, köröm, bőrös sertés java fő)          

 

Malacsütés nyárson

A menüajánlataink mellé pluszban rendelhető malac bepácolva, befűszerezve, nyársra húzva, majd a kertben vendégek előtt fatüzelésű nyárson megsütve.
Az ár a malac nagyságától és a létszámtól függő (megbeszélés szerint).

Irányár: 100 fő alatt –159.000.- Ft, 100 fő felett: 1.790.- Ft/fő.
Ezen összeg tartalmazza a hagymás törtburgonyát, párolt lilakáposztát.

 

Állítsd össze saját lakodalmi menüdet!

100 lakodalom átlagából gyűjtöttük össze a legsikeresebb, legízletesebb, legtartalmasabb, legínyencebb finomságokat. Mi ezeket az alábbiakban felsoroljuk! Válasszátok ki az elképzeléseteknek, íz világotoknak leginkább megfelelő fogásokat. A válogatást küldd el nekünk E-mailben, mi 72 órán belül árajánlatot küldünk a részetekre!

Levesek:
Újházi tyúkhúsleves házi lúdgégével,
Tanyasi húsleves gazdagon,
Tárkonyos pulykaragu leves eperlevéllel,
Legényfogó-leves,
Ököruszály leves (kanalas daragaluskával)
Gyöngytyúk-leves (finomra vágott cérnametélttel)
Gúnárleves (kézzel pödört lúdgégével)

Pörköltek:                                       Pörkölt köretek:        

Sertés java pörkölt                           Sós burgonya
Marhalábszár pörkölt                       Galuska
Kakaspörkölt (csak comb)              Kézzel szaggatott nokedli
Jércepörkölt (csak comb)               Pásztortarhonya
Csirkepörkölt
Zúzapörkölt
Pacalpörkölt

Frissensültek:

Csemői töltött tekercs (kakukkfüves, tojásos, gombás töltelékű rántott pulyka)
Magyaros töltött tekercs (lecsós, hagymás, tojásos töltelékű rántott csirkemell filé)
Cordon Bleu parasztosan (sonka, sajt, póréhagyma töltelékű rántott pulyka)
A Csemőit, Magyarost, Cordont lehet kérni sertéskarajba töltve is.
Fokhagymás csülök egészben sütve
Pulykacomb füstölt szalonnával, fokhagymával tűzdelve
Csirkecomb egészben sütve
Kacsacomb spékelve
Libacomb spékelve
Sertésflekken (Ujjnyira vágott sertéstarja)
Bőrös malacsült
Tüzes csirkemell filé
Rántott gomba
Rántott sajt
Rántott karfiol

Sültek köretei:
Petrezselymes burgonya,
Hagymás törtburgonya
Fokhagymás – zelleres burgonya
Rizi-bizi
Steak burgonya
Párolt alma
Párolt zöldség
Pezsgős lilakáposzta

A fentiek a lakodalmi menü fő részei, minden másnak csak az elképzelésetek szab határt!