Esküvői menük

1. Szenzációs lakodalmi menü:

Leves: Újházi tyúkhúsleves pödört csigatésztával
Pörkölt: Jércepörkölt nokedlivel, házi vegyes savanyúsággal
Frissensült: Sörrel locsolt ropogós sertés csülök, hagymás tört burgonyával,Pulykamell érmék fahéjas szilvamártással, kenyérfasírttal, Hagymás rostélyos, Roston halfilé, Roston sertésszelet zöld fűszeres csirkemájas gombás raguval, Csirkemell szegfűszeges párolt almával, vegyes gyümölccsel.
Éjféli menü svédasztalon: Toros káposzta (füstölt-pácolt csülök levével felöntött  disznótoros káposzta, miben sertés oldalas, sertéscsülök,  köröm, bőrös sertés java fő) 


2. Falusi lakodalmi menü:

Leves: Újházi tyúkhúsleves kézzel pödört csigatésztával
Pörkölt: Sertéspörkölt galuskával, pásztor tarhonya és házi kovászos uborkával
Frissensült: Sajt kavalkád friss gyümölccsel,Rántott sertésszelet, Rántott sajt, Roston csirkecomb kemencében sütve, Gordon Bleu póréhagymásan, Savanyú káposztával, bacon szalonnával és füstölt sajttal töltött sertéskaraj rántva, Rántott gomba, 
Köret: Házi Steak burgonya vagy Hasábburgonya; Rizibizi
Saláta: (Svédasztalon); Házi káposztasaláta; Tejfölös uborkasaláta, Vegyes savanyúság: Almapaprika, kovászos uborka, vegyes vágott
Éjféli menü svédasztalon: Töltött káposzta, tejföl, kenyértésztából készült házi cipó


3. Csemői lakodalmi menü:

Leves: Tárkonyos raguleves és Tanyasi Vegyes húsleves (csirke,pulyka, sertés, marha)
Pörkölt: Csirkepörkölt galuskával és Marhapörkölt pásztor tarhonya 
Frissensült: Sörrel locsolt Ropogós sertés csülök, Pácolt sertés flekken, Csirkecomb filé roston sütve,Kemencében sült kacsacomb, Savanyú káposztával, bacon szalonnával és füstölt sajttal töltött karaj rántva, Rántott sajt, Tartár mártás, Rántott gomba, Rántott karfiol
Köret: Házi steak burgonya vagy Hasábburgonya; Jázmin Rizs friss borsóval
Saláta: (Svédasztalon); Görög saláta,Fitnesz saláta,
Vegyes savanyúság: Almapaprika, kovászos uborka, vegyes vágott
Éjféli menü svédasztalon: Töltött káposzta, tejföl, kenyértésztából készült házi cipó


4. Hagyományos lakodalmi menü:

Leves: Tanyai vegyes húsleves gazdagon csigatésztával(csirke,pulyka, sertés, marha)
Pörkölt: Vörösboros Marhapörkölt galuskával és sós burgonyával
Frissensült: Rántott sertésszelet, CordonBleu póréhagymásan, Tanyasi tekercs (Savanyú káposztával, bacon szalonnával, füstölt sajttal töltött sertéskaraj rántva), Rántott sajt, tartár mártás Fűszeres pácolt sertéstarja,Rántott gomba, Rántott karfiol
Köret: Házi steak burgonya; Jázmin Rizs friss borsóval
Saláta: (Svédasztalon); Görög saláta,Fitnesz saláta,
Vegyes savanyúság: Almapaprika, kovászos uborka
Éjféli menü svédasztalon: Nyárson sült malac hagymás törtburgonyával pezsgős lilakáposztával kenyértésztából készült házi cipóval, Töltött káposzta, tejföllel

tálak


Malacsütés nyárson:

A menüajánlataink mellé pluszban rendelhető malac bepácolva, befűszerezve, nyársra húzva, majd a kertben vendégek előtt fatüzelésű nyárson megsütve. 
Az ár a malac nagyságától és a létszámtól függő (megbeszélés szerint).Irányár: 100 fő alatt –159.000.- Ft, 100 fő felett: 1.790.- Ft/fő.Ezen összeg tartalmazza a hagymás törtburgonyát, párolt lila káposztát.