Erdei DIÁK tábor

Tamás Tanya programajánlata – 2017

Szenzációs lehetőség! Minden 11. férőhely érvényes!*

*Tanárok, szülők, kísérők számára elérhető

Tekintse meg program ajánlatunkat!→

polyver-katalogus-2017-1-oldal

Vidám, játékos vetélkedők mindenki szórakoztatására és örömére. A játékosok 10 fős csapatokban mérik össze ügyességüket és tudásukat.

Versenyszámok:

  • Üvegleverés ostorral,
  • Patkódobálás,
  • Talicskatolás,
  • Zsákban futás,
  • Szörpivó verseny,
  • Csizmadobás,
  • Kötélhúzás.

Játékidő: kb. 1 óra.

A program ára: 560.- Ft./fő, vagy minimum 20.000.- Ft.

A gazdasszony irányításával és segítségével a résztvevők a Tamás Tanya által biztosított alapanyagokból (liszt, só, élesztő, stb.) saját maguk gyúrják, formázzák és szaggatják ki a pogácsákat majd sütik ki azokat a búbos-kemencében.

A program ára: 560.- Ft./fő, vagy minimum 20.000.- Ft.

Múzeumpedagógiai előadás és játékos műveltségi vetélkedő. A gazdasszony visszaemlékezik a régi múltra, és bemutatja a tanyavilág mindennapjai során a házban, a konyhában, az udvarban és a ház körül használt edényeket, eszközöket, szerszámokat.

Ezután a gyerekek játékos vetélkedő formájában megküzdenek a „Tanyasi élt tudósa” megtisztelő címért.

A program ára: 560.- Ft./fő, vagy minimum 20.000.- Ft.

A Tamás Tanyát körülölelő erdőkben a résztvevők a tanyagondnok vezetésével megfigyelhetik a vadon élő állatokat: őzeket, rókákat, nyulakat, fácánokat, apróbb rágcsálókat az éjszaka sötétjében, a zseblámpák halvány fényénél elfoglalt leshelyekről, vagy útvonalakon végigsétálva.

A program ára: 560.- Ft./fő, vagy minimum 20.000.- Ft.

A Tamás Tanya tűzrakó helyén, folyamatos felügyelet mellett gyújtott tábortűz melegénél és fényeinél a résztvevők beszélgethetnek, énekelhetnek, vidám játékokat játszhatnak. A tábortűz lángmagassága maximum 2 méter.

A program ára: 5.000.- Ft., a létszámtól függetlenül

Szalonnasütés grillasztalon, a nyersanyagokat -szalonna, hagyma, virsli, kenyér – és a grillezéshez használt faszenet a Tamás Tanya biztosítja.

A program ára: grillezés 1.000.- Ft./fő. (vagy kérhető egy vacsora helyett is, térítésmentesen)

egy forradalmian új csapatjáték, mely fejleszti a stratégiai gondolkodást, a vezetői készségeket, a csapatmunkát és nem utolsó sorban rendkívül jó szórakozási lehetőség, élmény dús környezetben. Egyszerre 10 harcos harcol, akik akár negyedóránként is válthatják egymást. Minimum 2 óra hosszára lehet megrendelni, a játékosok számától függetlenül

A kétórás játék ára: 50.000.- Ft, minden további óra 10.000.- Ft.

A Tamás Tanyát körülvevő területeken és dűlőutakon a résztvevők 10 személyes lovas kocsival kirándulást tesznek. A kocsistól kérhető, hogy negyedórás, félórás, vagy egyórás időtartamú retró kocsikázásra vigye a résztvevőket az Alföld tanyasi, poros útjain. Így, időtartamtól függően egy órában többször tíz fő is tud kocsikázni. Minimum 2 órahosszra lehet kérni.

A program ára óránként 15.000.- Ft.

A Tamás Tanya udvarán, futószáron vezetett, szelíd hátaslovon ülve a résztvevők kipróbálhatják a lovaglást. A szervező egy lovat biztosít a programhoz.Minimum 2 órás lovaglás kérhető.

A program ára: befogás kiszállással: 25.000.- Ft./ló,
majd minden óra: 20.000.- Ft./ló.

Kérdése maradt?
Küldjön nekünk üzenetet!

A * jelölésű mezők kötelezőek!