A Tamás Tanya Fogadó a “Puszta Kapujában” az M5-ös autópálya mentén Budapesttől 40 percre, Lajosmizsétől 12 km-re Cegléd irányában, Csemőben, a Híres Európai díjjal jutalmazott “Virágos Falu” szélén található.

A Tamás Tanya adottságaival biztosítja vendégei részére, hogy az üzleti tárgyalások, munkaebédek, lakodalmak, party-k helyszínévé válhasson! Rendezvényei méltán népszerűek nemcsak a szűkebb pátriában, lakodalmai és a helyszínen tartott házasságkötéseivel minden évben az ország minden részéről vonzzák a házasulandó fiatalokat. Szlogenje is a fentieket tükrözi:
“A Tamás Tanya a finom ízek konyhája, a lakodalmak királya”

A fiatalokat elvarázsolja rendezett kertje, éttermei különböző stílusúak. Található itt “Jurta” étterem, ami kör alakú, reprezentatív étterem, mely a medence partján fekszik, “nagy” étterme alkalmas a nagy létszámú rendezvények fogadására, emellett különlegessége a Tamás Tanyának a “Grill party kert”-je, mely 1000 főnél több vendég kiszolgálására alkalmas. Itt a búbos kemencétől, a party-grill-ig mindent megtalál a megrendelő.

A’la carte éttermünk nyitva tartása

Húsvéttól – szeptember 30-ig:

Hétfőtől – péntekig 10.00 – 16.00
Szombaton 10.00 – 16.00
Vasárnap 10.00 – 16.00
Megrendelés esetén ezen időszakban meghosszabbítjuk nyitva tartásunkat 16.00 utánra is!

Október 01-től – Húsvétig:

Előre megrendelt rendezvényekre (lakodalom, fesztivál, céges rendezvény, évzáró buli, szilveszter, stb.) szívesen kinyitunk!